Hlavní obsah
Článek

Vskutku pohanskou svatbu budou mít Elton John a David Furnish, kteří spolu žijí již osmnáct let. Dvojice vstoupí do manželství na den zimního slunovratu, který připadá na 21. prosince. Na veselku přitom dvojice pozvala jen padesát nejbližších přátel a příbuzných.

Elton se v roce 1984 oženil (vzal si Renate Blauel, s níž se o čtyři roky později rozvedl), vždy se chtěl ale ve skutečnosti "omužit". Vždy ho mrzelo, že v Anglii zákony dovolovaly pouze registrované partnerství osobám stejného pohlaví, do něhož s Davidem vstoupili už v roce 2005. Když vláda Davida Camerona schválila změnu zákona o manželství, a umožnila tak vstupovat do něj i dvojicím stejného pohlaví, jásal především partner britského hudebníka David Furnish.

„Elton a David to plánovali celé měsíce. Elton je okázalý, ale pro jednou tohle bude velmi skromná událost. Jen nejbližší přátelé a rodina budou pozváni, bude to malé a intimní… Pro Davida a Eltona bude také důležité, že v jejich obřadu budou hrát významnou roli jejich synové,“ píše deník The Mirror.

Pozváni jsou David a Victoria Beckhamovi, Ozzy Osbourne s manželkou Sharon či herečka Elizabeth Hurley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám