Hlavní obsah
Článek

Film Slunce, seno a pár facek v reálu? Jak Super.cz zjistil, v sobotu odpoledne se v Plzni má konat svatba Macurovy expřítelkyně Vlaďky Šulekové. Ta chtěla mít obřad naprosto utajený, proto na něj pozvala novináře a jako svědky si se snoubencem Davidem vybrala dva nejkvalitnější lidi pod sluncem: Josefa Rychtáře (65) a jím v současnosti asi nejnenáviděnějšího člověka na světě, bývalou podržtašku Standu Lysého. Dojde na rvačku a pěsti?

„Na tu svatbu mě zvala, ale upřímně mi to celé připadá prapodivné. Proč zrovna nás dva jako dva svědky? Bude to ale velká sranda, pokud k tomu dojde. Říkala mi, ať vezmu i prostitutku Podlešákovou a Josefovu exmanželku Darinu,“ potvrdil Super.cz informace zvukař Standa, který v poslední době Super.cz o vdovci vypráví hodně poutavé věci a tak není divu, že mu z telefonu Rychtáře začaly chodit výhrůžné zprávy plné hrozeb užití nejhoršího fyzického násilí.

„Je to pravda, vdávám se za Davida. Poznala jsem ho ještě za Zdeňka Macury, byl to stavitel jeho paletových chaloupek. Josef Rychtář mi účast přislíbil, bude mi svědkem. U Standy ještě nevím, jestli přijede,“ sdělila nám nevěsta.

Představa, že ti dva se budou bít v Plzni před krví potřísněnou nevěstou Vlaďkou pěstičkami, je jistě lákavá. Uvidíme, jak setkání těch dvou, kteří oba svou účast na obřadu přislíbili, dopadne. A možná přijde i Macura...

Reklama

Další články

Načítám