Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Seriál plný ne zrovna nečekaných informací ze života Josefa Rychtáře (65) pokračuje. Jak Super.cz již několikrát uvedl, na vdovce po Ivetě Bartošové se neskutečně naštval jeho bývalý řitní alpinista Stanislav Lysý, který se proto začal svěřovat s pikantnostmi ze soužití s Rychtářem. A že vypráví věci! Tentokrát naší redakci prozradil, že vdovec se nevyhnul ani úzkému kontaktu s jednou novinářkou. Načapali je prý spolu v křoví u místa, kde zemřela Iveta!

„Bylo to ještě v době, kdy Josef mohl bydlet v domě Ivety. Přijela za ním jedna novinářka (redakce její jméno zná, ze zjevných důvodů ho ale nebude uvádět – pozn. red.), s kterou byl zadobře. Zničehonic se pak rozhodl, že jí půjde ukázat kříž, který stojí u trati. Zbytek lidí, kteří byli ve vile Ivety na návštěvě, začal být po čase nervózní, protože se ti dva dlouho nevraceli. A když už to fakt trvalo věčnost, šli jsme je hledat. Našli jsme je v křoví u kolejí. Pepovi byl ještě vidět holý zadek, dopínal si rychle kalhoty,“ řekl Super.cz zvukař, který samozřejmě předpokládá (a redakce s ním), že ženě jen ukazoval nějakého malinkého broučka a co čert nechtěl, u toho se mu rozbil knoflík u kalhot. I takové náhody se dějí!

„Nikdy jsem nepochopil, jaký vliv Rychtář na lidi má. A ženské ho vyloženě zbožňovaly. Umí to s nimi. A také s chlapy. Teď si nadávám, jaký jsem byl hlupák a naletěl jsem mu se všemi jeho sliby,“ dodal Lysý, mezi nímž a pánem uren se po sérii zpovědí pro Super.cz rozhořela válka nebývalých rozměrů!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám