Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v létě objevila na Avon pochodu proti rakovině prsu na invalidním vozíku, byli všichni vyděšení. Herečka Jana Šulcová (†76) totiž krátce před tím absolvovala operaci kyčle, a bála se ujít tak dlouhou trasu o berlích. Teď už nemá ani ty, jen se zlehka opírá o hůlku.

Herečka se spolu s dalšími známými tvářemi objevila v kadeřnickém salonu, kde její kamarádka Luba Skořepová křtila svoji autobiografickou knihu. A spolu se Štěpánkou Duchkovou, Anife Vyskočilovou či jejím exmanželem Ivanem Vyskočilem také zdobili vánoční stromek a dostávali dárkové taštičky jako ježíška.

"Už vlastně ani tu hůl moc nepotřebuju, doma chodím bez ní. Ale když vyrazím ven, beru si ji pro jistotu, abych někde neuklouzla," vysvětlovala Jana Šulcová, která už má za sebou i rehabilitace, a pochvalovala si, že jí operace, kterou podstoupila kvůli velkým bolestem nohy, opravdu pomohla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám