Hlavní obsah
Článek

Autorka jednoho z nejhranějších hitů 90. let Ironic mívala možná až příliš dlouhé vlasy a bývala možná až moc hubená. Ani jedno dnes u Alanis Morissette neplatí, ale maminka čtyřletého syna Evera Imreho si z toho těžkou hlavu nedělá. Naopak se už poněkolikáté vydala na dovolenou do své oblíbené destinace na havajském Maui, kde jí tentokrát dělá společnost i podobně stavěná kamarádka.

O sedminásobné držitelce cen Grammy sice už není tolik slyšet, ale hudbu ani s mateřskými povinnostmi na hřebík nepověsila. V roce 2012 vydala osmé studiové album Havoc and Bright Lights. Letos v červenci podnikla menší turné Intimate and Acoustic a zahrála si například i ve francouzském dramatu Cena vášně.

Morissette má za sebou bouřlivý vztah s hercem Ryanem Reynoldsem, který dnes čeká prvního potomka s manželkou Blake Lively. Strávili spolu pět let a byli i zasnoubení. Rodinné štěstí však zpěvačka našla až s rapperem Mariem Treadwayem, jehož si před čtyřmi lety vzala během soukromého obřadu v jejich losangeleském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám