Hlavní obsah
Článek

Německý rodák Michael Fassbender je pro většinu lidí znám jako velká hollywoodská hvězda. Jenže tento herec není znám všem v Hollywoodu. Někteří ho neznají vůbec, jiní nevědí, v čem hrál, ale rozhodně vědí, co nosí mezi nohama. Obří penis. O Fassbenderovi se takto vyjadřovali oscarový scenárista Aaron Sorkin a producent Michael De Luca ze studií Sony Pictures.

Servery těchto studií napadli hackeři a ukradli z nich krom jiného choulostivé emaily. Tak už třeba víme, že producent Scott Rudin si myslí, že Angelina Jolie je rozmazlený spratek bez talentu. Teď se na internetu objevil další email, v němž Sorkin a De Luca řeší Fassbenderův obří pohlavní orgán.

Scenárista nejdříve netuší, kdo Fassbender je (přestože zářil ve filmech Hanebný pancharti, Jana Eyrová či 12 let v řetězech). A tak mu to vysvětluje Michael De Luca s tím, že jeho pohlavní úd „tě donutí cítit se dost mizerně kvůli normální velikosti tvých genitálií“.

Email se točí kolem biografického snímku o Stevu Jobsovi, k němuž scénář píše Sorkin. Ten také lobuje u Sony Pictures, aby hlavní roli zahrál Tom Cruise (61). Ale Da Luca ho upozorňuje, že favoritem byl právě Fassbender.

„Má to být velká věc. Nevím, kdo je Michael Fassbender a zbytku světa je to jedno. Je to šílené,“ píše Sorkin. Producenti a šéfové studií Sony Pictures ho ale pak vyvedou z omylu, Fassbender byl nominován na Oscara za snímek 12 let v řetězech, a scenárista tak souhlasí s obsazením tohoto rodáka z Heidelbergu. K tomu právě De Luca dodává, že větší penis v Hollywoodu by nenašel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám