Hlavní obsah
Článek

Potkat první dámu Ivanu Zemanovou, pokud neplní oficiální povinnosti jako manželka prezidenta, se nám poštěstilo poprvé. Zemanová se totiž stala kmotrou knihy české marmeládové královny, jejíž výrobky miluje i britská královna. Paní Ivana přiznala, že je na jejích marmeládách závislá.

"Paní Blanku Milfaitovou jsem potkala loni a je to neskutečně milá, skromná a příjemná žena. A její marmelády jsou opravdu návykové. Já osobně upřednostňuji jahodovou, meruňkovou a borůvkovou," svěřila Super.cz.

Protože je krátce před Vánocemi, zajímalo nás, jakou marmeládou maže linecké cukroví, na němž si bude pochutnávat její manžel Miloš Zeman a dcera Kateřina. "Pečení a mazání cukroví mne teprve čeká. Ale loni jsem dávala jahodovou a meruňkovou. Vím, že klasikou je rybízová, ale dávám to podle chuti," prozradila s tím, že peče jen symbolicky a kromě lineckého jsou to pouze vanilkové rohlíčky.

S dalšími přípravami na Vánoce už ale finišuje. "Polovinu dárků už mám za sebou, druhá mne sice čeká, ale už vím, co to bude, takže už to bude bez starostí. Dárky raději dávám, než dostávám a nákupy si vychutnávám," říká.

A co by si pod stromek přála ona sama? "Já jsem skromná, žádná přání nemám a čekám, co dostanu. Ráda přijmu každý dárek, a že bych mezi nimi volila nějaké priority, tak to nedělám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám