Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadměrné pocení. Jev v parném létě tak běžný jako vzduch, který dýcháme, dokáže v zimním období pěkně znepříjemnit život. Propocená místa nejenže neustále nepříjemně studí a pocení se projevuje takřka všude, dlaněmi rukou počínaje, přes chodidla, záda, podpaží a zpoceným obličejem konče. Patříte do skupiny lidí, kterým pocení takto omezuje život? Jsou vaše končetiny celou zimu zpocené a promrzlé? Letos o Vánocích to skončí! Čtěte dále.

Jak je možné, že se potím i v zimě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ač se to zdá neuvěřitelné, i pocení, které nám pomáhá odvádět škodliviny z těla a ochlazuje nás během letních parných dnů, nás dokáže dostat do pěkné šlamastiky. Ne snad proto, že bychom se příliš namáhali, ale proto, že někteří z nás se zkrátka potí neustále, a to kdekoli na těle. Nezáleží, zda je zima a mrzne, potní žlázy jedinců, kteří trpí tzv. hyperhidrózou, jak lékaři tento stav označují, neustále chrlí litry potu denně. Situaci dokáže zhoršit nervozita a přechody z chladného do vytopeného prostředí.

Jak nadměrné pocení působí na okolí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé trpící hyperhidrózou o této chorobě často nemluví. Jednoduše proto, že se za ni stydí. V dnešní společnosti, netolerující téměř žádné vady na kráse, je těžké lidem vysvětlit, proč je při podání ruky vaše dlaň neustále vlhká, proč vám při rozhovoru stékají po obličeji krůpěje potu nebo proč je vaše košile či halenka neustále propocená skrz naskrz. Nervozita způsobená takovými reakcemi pak celou situaci ještě zhoršuje a postižený člověk se potí víc a víc.

Jak z toho ven

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho reklam slibuje zázraky, avšak řešení podpořená mocnými reklamními slogany často nefungují. Ne snad proto, že by byla špatná, ale nejsou připravena na takové pocení, které vzniká pouze při hyperhidróze. Na trhu však existuje řešení, které je na problém nadměrného pocení přímo zaměřené a za mnoho let posbíralo řadu ocenění a tisíce spokojených zákazníků. Při klinických zkouškách dokázalo pomoci odstranit nadměrné pocení absolutně všem účastníkům na nejrůznějších částech těla. Stačí jeden týden a máte klid na celé měsíce. Toto řešení se jmenuje Electro Antiperspirant.

Electro Antiperspirant – názor lékaře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zdravotnický prostředek s názvem Electro Antiperspirant máme k dispozici více než rok a po této době lze konstatovat, že ho lze s úspěchem používat pro blokaci projevů hyperhidrózy palmární (dlaně), plantární (chodidla) i axilární (podpaží) oblasti. Pocení v počáteční fázi léčby ustupuje po přibližně 10 dnech používání a tento stav vydrží i několik měsíců. Po této době nastupuje fáze tzv. udržování. V této fázi se terapie provádí již jen ve chvíli, kdy se pocení pozvolna vrací. Takové udržování pak dokáže žádoucí efekt prodlužovat po neomezeně dlouhou dobu.“ Tisíce spokojených zákazníků, pozitivní reference mnoha lékařů a záruka vrácení peněz. Dejte pocení sbohem ještě tyto Vánoce.

Další články

Načítám