Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Příležitostná hvězdička českých rubrik o celebritách Ornella Štiková (31) zažívá hodně podivné stavy. Dívka, která má s těžce vybojovaným přítelem Josefem syna Quentina (na krku má tedy rovnou dva Kokty), posledních pár dní trpí nechutenstvím. „Vůbec netuším, co se děje. Za pár dnů jsem zhubla několik kilo, k jídlu jen čichnu a dělá se mi špatně,“ diví se. Bude snad chovat?

Ornella ve skutečnosti pro své stavy nemá žádné vysvětlení. „Čichla jsem si třeba ke kuřecímu masu a připadalo mi strašně zkažené. A přitom ho Pepa teprve koupil a bylo úplně čerstvé. Nechápu to,“ kroutí hlavou viditelně pohublá dívka. Jak ji známe, dalším dítětem by ale nepohrdla, roli maminky se totiž evidentně užívá, i když si také umí vyhodit z kopýtka, a to i téměř doslova.

Mladou Štikovou jsme zastihli u její dlouholeté kamarádky Inky. I když jsou řadu generací od sebe, s touhle třiaosmdesátiletou dámou si výborně rozumí. „Přišla jsem jí popřát ke knížce Ve jménu pleti, kterou si napsala a vydala sama. Mám ji moc ráda. Na svůj věk vůbec nevypadá. Kamarádi o ní dokonce říkají, že by měla dostat Nobelovu cenu, protože jako první přišla na to, jak vzniká akné. Kdyby byla chlap, řeknu, že je to frajer,“ tvrdí Ornella

A lichotkami nešetří ani její kamarádka. „Znáte snad hezčí dívku, než je Ornella? Nejenže je pěkná, ale moc dobře se mi s ní povídá. Lidé si podle toho, co čtou v médiích, možná myslí, že je hloupá, ale to není pravda. Dlouho jsem nepotkala takhle bystrou a vnímavou slečnu,“ tvrdí snad nukleární energií dopovaná dáma.

Reklama

Další články

Načítám