Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tahle kočička se vážně nezdá! Semifinalistka loňské České Miss Michaela Lukschová (19) se objevila v hodně dráždivém videu, v němž skvěle předvedla své svůdné křivky. Není divu, že pánové při pohledu na ni myslí na hodně intimní věci. Podívejte se na klip sami!

Míša se stala tváří nové kolekce módní návrhářky, která sama má postavu bohyně, ale chtěla dát prostor i jiným. „Přišlo mi, že se skvěle hodí jako perfektní tvář kolekce. Přesně takhle si představuju sebevědomou a smyslnou dívku, pro něž všechny ty košilky, spodní prádlo, podprsenky a body jsou určeny. Vystihuje dokonale náboj, kterou oblečení má, je sexy a hravá. Možná hodně lidí překvapí, že ve videu ani na fotkách nebyla potřeba vůbec žádná retuš,“ říká návrhářka Monika Zahradníková o Lukschové.

„Monika je úžasná, takže mě potěšilo, když mě ke spolupráci přizvala,“ přidala k tomu Míša, kterou sice trochu mrzí, že se loni nedostala do finále České Miss, zpětně si ale uvědomuje, že i umístění se v poslední devatenáctce dívek je úspěch.

Návrhářka z jihu Čech, která ale s úspěchem působí i v Praze, chystá na příští rok výrobu limitovaného pánského oblečení. „Když už na mě letí...“ směje se jedna z nejkrásnějších žen, které u nás udávají směr módě.

Reklama

Další články

Načítám