Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fanoušci Marcely Holanové (72) by své oblíbené zpěvačce měli odteď co nejusilovněji držet palce! Interpretka mnoha nesmrtelných hitů, která ani po šedesátce neztratila nic ze svého půvabu, má za sebou velmi krušné období, při němž se obávala o holý život. A strach i z té nejmalichernější nemoci bude mít až do svých posledních dnů!

„Vážně jsme se báli, že umře. Začala se dusit a prožívala opravdu strašné stavy. Myslela, že je to její poslední hodinka. Musela do nemocnice, kde jí dali antibiotika, ale na ty její tělo reagovalo velmi silnou alergickou reakcí. Nakonec se dozvěděla, že už nikdy žádná antibiotika nesmí užívat, že jsou pro ni životně nebezpečné. Potíže má už od dětství, kdy prodělala tuberkulózu, ale teď se to ještě zhoršilo,“ říkají Marcelini přátelé s tím, že její tělo je bez obranných látek, a tak stačí, aby na ni lidově řečeno někdo prskl, a může dojít k nejhoršímu.

Sama Holanová nám sice zvedla telefon, o zdraví se ale nechtěla moc bavit. „Měla jsem a mám nějaké potíže, ale pojďte se raději bavit o něčem hezkém,“ řekla Super.cz. Pak ale přeci jen přiznala, že jí úplně není do zpěvu. „Funguji, jak se jen dá, jen ta imunita mi přidělává starosti. Ale na smrtelné posteli vážně neležím,“ dodala na odlehčení situace s tím, že dál pracuje. Příští týden třeba slíbila účast na natáčení televize Regina, s jejímiž tvářemi Reginou Sádlovou a Janem Saavedrou ji pojí přátelské vztahy.

Zpěvačku čeká série vyšetření, která mají objasnit, zda se s obranyschopností jejího organismu dá ještě něco dělat. „Když je Marcela nemocná, nikdy nemá ani horečku. A ta přitom pomáhá organismu ničit viry a navíc člověka upozorňuje, že něco není v pořádku,“ připomínají zpěvaččini kamarádi vážnost situace s tím, že ale pevně věří, že nakonec vše dobře dopadne a Holanová se dá zase přiměřeně zdravotně do pořádku.

Reklama

Další články

Načítám