Hlavní obsah
Famous
Článek

Servery společnosti Sony Pictures napadli hackeři a ukradli z nich filmy i citlivá data. Viníky jsou prý severokorejští počítačoví specialisté, kteří se mstí za urážlivý snímek Interview o vraždě Kim Čong-una. Ať už to udělal kdokoli, má v rukou data kompromitující jak Sony Pictures, tak řadu hollywoodských celebrit. Hackeři teď kupříkladu zveřejnili email těchto filmových studií, v nichž se o Angelině Jolie (48) hovoří jako o „rozmazleném spratkovi s minimem talentu“.

Elektronický dopis, v němž se tato věta objevuje, si mezi sebou posílali jedna z šéfek Sony Pictures Amy Pascal a producent Scott Rudin. Slovní spojení „minimálně talentovaný rozmazlený spratek“ použil právě producent, a to v emailu z února tohoto roku. V něm Pascal a Rudin diskutují o natáčení biografického snímku o Stevu Jobsovi, který měla točit právě studia Sony Pictures, ale který nakonec budou točit Universal Pictures. V tu domu se měl režie ujmout David Fincher, ale Angelina ho prý přemlouvala, aby od projektu odstoupil a natočil raději její Cleopatru, v níž chtěla hrát hlavní roli.

„Řekl jsem ti jasně, jak chci ten materiál natočit. To je jediný způsob, jak ho chci točit. Nemám absolutně žádný zájem řídit egoistické ráchání za 180 milionů dolarů, které, jak oba víme, bude naprostým kariérním debaklem pro nás oba. Nehodlám si zničit kariéru kvůli minimálně talentovanému rozmazlenému spratkovi (Angelině Jolie), který nemyslí na nic jiného, jen aby se tohohle mohl zbavit a mohl jít režírovat film. Netoužím vůbec dělat s ní jakýkoli film, nebo s někým, koho ovládá, a koho neovládáme my. Je to afektovaná celebrita a to je vše, poslední věc, kterou kdokoli chce, je gigantická bomba v její podobě, což ví každý blázen, že se stane. Nakonec skončíme tak, že se nám všichni v oboru budou posmívat, a zasloužili bychom si to, je tak jasné, jak by to dopadlo, že nemůžu vůbec uvěřit tomu, že s tím pořád ztrácíme čas,“ zlobí se Rudin v dopise adresovaném Pascal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám