Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězství Tomáše Dumbrovského v soutěži Muž roku nebylo zadarmo. Třiadvacetiletého krasavce to stálo hodně potu, aby byl v konkurenci 977 uchazečů označený za nejkrásnějšího Čecha. Tomáš ale neusíná na vavřínech a na své figuře maká i po finále.

Sportu se prý tento fešák věnuje celý život, dvanáct let hrál profesionálně lední hokej, ve kterém slavil úspěchy i v extralize juniorů. Kvůli zranění ramene však musel s profesionální sportovní kariérou skončit a začal hledat nové možnosti. Kromě crossfitu se našel i v józe, tenise a běhání, a nedávno objevil kouzlo tréninků ve speciálních oblecích, které svaly při cvičení stimulují impulzy.

„Mé první dojmy z cvičení jsou skvělé, celý trénink jsem si opravdu užil. Trvá "jen" dvacet minut, ale za tu dobu procvičíte snad všechny svaly na těle, a to velice efektivně,“ popisuje první setkání s tréninkem Tomáš a dodává: „Velmi mě zaujal způsob, jakým je trénink sestaven a jak probíhá. Každý cvičící dostane svého trenéra, který se mu celý trénink věnuje a dohlíží na  správné provedení cviků, což je pro mě velice důležité.“

Tomáš trénink nezanedbává ani při neustálém pendlování mezi Prahou a Brnem, studia jsou totiž v obou metropolích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám