Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) je bezesporu absolutně největší hvězda Česka, přesto však sám sebe vážně vůbec nebere. Naštěstí! Jiní jeho formátu by se samožersky utápěli ve své slávě, on raději přemýšlí nad tím, jak se svou profesí co nejlíp pobavit a jak zároveň potěšit své fanoušky a možná i překonat nenávist těch, co ho nemusí. Teď Mistr oblékl zlaté sako ve stylu padesátých let a vytvořil upoutávky pro televizi Prima. Na dvě z nich mrkněte ve videu!

„Ve studiu jsme na tom pracovali dvě hodiny. Už jsem viděl finální výsledek a líbí se mi to. Baví mě, když se vymyslí nějaká dobrá ptákovina. Jakmile se mohu někde projevit herecky, neváhám ani vteřinu,“ řekl k reklamním předělům Prima Cool (ostatní jsou k vidění na stránkách televize) sám božský Karel, který zase prokázal, že má komediální a i herecký talent.

Tomu většinou lidé od filmu a televizí dávali především role zpěváků, on sám by ale preferoval raději něco jiného, odskok ze své pravé profese. Moc rád by zase také natočil nějaký film, není ale z těch, kteří by si o roli říkali.

Zlaté sako, které má ve videích Gott na sobě, televize nechala ušít speciálně pro tuto příležitost. „Elvis Presley ho měl v osmapadesátém roce, což byla slavná éra, kdy se vše lesklo. Celé je to stylizované do té doby manýrismu, kterou mám tak zmáknutou,“ dodal výborně naladěný zpěvák, který opět dokázal, že nezkazí žádnou legraci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám