Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Gwyneth Paltrow (38) je známá svou posedlostí po dokonalé postavě. Věnuje jí spoustu času, námahy a odpírání. Striktně dodržuje přísnou dietu a tvrdý cvičební režim. Vstává například už v půl páté ráno, aby mohla posilovat. Na jejím těle je taková dřina znát. Důkazem jsou snímky pořízené na její dovolené na Sardinii, kde si s rodinou o víkendu užívala na jachtě Stevena Spielberga.

Dvojnásobná maminka Gwyneth sršela energií a dobrou náladou, když si se sedmiletou dcerkou Apple a pětiletým Mosesem vyrazila na vodním skútru a hrála si s nimi na pláži. Herečka si však také užívala slunce na jachtě za neuvěřitelných 5,4 miliard korun režiséra a svého kmotra Stevena Spielberga. Vodní skútry tak byly samozřejmě součástí luxusní jachty.

Workoholik Spielberg si však neodpočinul ani o dovolené a postaral se o to, aby Gwyneth s dětmi měla hezké vzpomínky uchované. Proto za nimi neustále chodil s kamerou. K večeru se pak Paltrow s manželem a frontmanem skupiny Coldplay Chrisem Martinem, jejich dětmi, Spielbergem a několika přáteli vydali po nákupech do Porto Cervo.

Reklama

Další články

Načítám