Hlavní obsah
Článek

Snažili se zapírat, lhali, jako když tiskne, ale ukázalo se, že Super.cz měl pravdu! Dominika Mesarošová (38) ještě před pár týdny plánovala na květen velkou svatbu se svalnatým podnikatelem Markem, před týdnem se ale velmi bolestivě rozešli. Včera ještě mlžili, dnes ale po původním článku naše redakce konečně získala vyjádření obou k jejich dramatickému rozchodu.

Příčiny konce vztahu každý vidí jinde, nechtěli je ale rozebírat. „Jsem rozčarovaná a zklamaná, ale je pod mou důstojnost to nějak víc komentovat. S Markem jsme náš vztah uzavřeli a nechci se k tomu vracet,“ řekla nám Dominika a pouze naznačila, že informace od informátorů v původním článku jsou pro ni překvapivě poměrně přesné.

To si ale nemyslí její bývalý prošedivělý hoch. „Lhal jsem vám o rozchodu, protože si Dominika přála utajit to do konce roku. Kvůli dluhům to však nebylo. Nějaké jsem měl v minulosti a i teď něco řeším, ale s těmi lidmi se sejdeme u soudu. Byly tam jiné problémy. Dominiku jsem miloval, do konce roku jsem ji chtěl skutečně požádat o ruku, teď už je to ale uzavřená záležitost,“ řekl Super.cz tentokrát možná konečně pravdivě Marek.

Mesarošová, která prý prožívá hořké zklamání, se do dalšího vztahu jen tak nepožene, všichni její obdivovatelé teď ale mají čistě hypoteticky mnohem větší šanci, než tomu bylo ještě před pár dny.

Reklama

Další články

Načítám