Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) je v devátém měsíci těhotenství, v lednu se s přítelem, tenistou Lukášem Rosolem, těší na syna. Ještě před porodem ale stihla oslavit 30. narozeniny.

"Nebude to do ranních hodin, na to už energii nemám. Sejdu se s přáteli, společně to oslavíme, přiťukneme si a půjdeme spát," prozradila Míša v mexické restauraci, kde oslavu uspořádala. Oblékla si ultrakrátké mini šaty, které zvýrazňovaly její bříško a také štíhlé nožky, které ji zdobí i v devátém měsíci. Míša má nahoře jen deset kilogramů.

"Jsem ráda, že má Lukáš po sezóně a mám ho doma. Může si užít, jak vypadám jako těhotná v devátém měsíci. Čekáme spolu na finále a užíváme si to," říká moderátorka.

Termín porodu má ve druhé polovině ledna, ale určitě by se nebránila tomu, aby porodila dřív. Vše ale nechá na miminku a svém porodníkovi Mirku Vernerovi.

"Pan doktor mi řekl, že je mimčo nízko a mohlo by přijít dřív, což bychom potřebovali kvůli grandslamu. Ale je to naše dítě a ať jde na svět, až bude upečené. Určitě bych byla hloupá, kdybych své dítě vytahovala dřív, než je třeba, a nechala do sebe řezat. To bych u porodu raději byla sama. Hlavně ať přijde na svět, až uzná za vhodné. Vše necháváme na našem porodníkovi," vysvětluje Míša, která zatím plánuje rodit přirozenou cestou.

"Zatím porod neřeším, strach nemám. Nečtu diskuze, nechci vědět, jaký porod měly kolegyně. Doufám ale samozřejmě, že budu mít lehčí variantu porodu," dodala Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám