Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) vyrazila na otevření mexické restaurace se svojí čtyřletou dcerou Claudií. Holčička se před blesky fotoaparátů cítila jako ryba ve vodě a pózovala jak o život. Kariéra modelky ji ale, jak doufá Kateřina, nečeká.

"Nechtěla bych, aby Claudinka dělala modelku, přijde mi to hrozně stupidní povolání. Pokud bude inklinovat k šoubyznysu, což je dost možné, vzhledem k tomu, jak se jí líbí před objektivy, tak ať to hlavně není modeling," řekla drsně Super.cz Kateřina.

Co na to asi řeknou modelky jako Simona Krainová (51) nebo Agáta Prachařová (38)? "Modeling, který dělá Simona, nebo obchodní zdatnost, kterou má Agáta, není to, co myslím. Ale promenádování se po kasinu s šátkem přes zadek mezi chtivými pány, a pak za to dostat 1500 korun, není to, co by máma ráda viděla u své dcery. To je síla," vysvětluje Kateřina, která se po letech vrátila na Primu a má svoji pravidelnou rubriku v TopStaru.

Reklama

Další články

Načítám