Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský fotbalový brankář Gigi Buffon (36) se momentálně rozvádí s modelkou Alenou Šeredovou (46), s níž má syny Davida Lee (4) a Louise Thomase (6).

Za rozchod ostře sledovaného páru mimo jiné může půvabná sportovní reportérka Ilaria D´Amico (41), jejímž svodům Gigi podlehl. Zpočátku to mezi nimi vypadalo na nevinný románek, ale opak je pravdou.

Gigi se s Alenou nerozvádí jen tak pro nic za nic. S Ilarií už žije a ve vztahu dospěl už tak daleko, že se s ní neváhá ukazovat na veřejnosti. Naposledy byl s Ilarií viděn ruku v ruce na vánočních nákupech a vypadal jako zamilovaný puberťák.

Páreček zamilovaných hrdliček se k sobě neustále tulil a nešetřil dotyky. Nešlo si nevšimnout, že je Ilaria až neuvěřitelně podobná Aleně Šeredové. Italský hřebec si tak nenabrnknul žádnou mladší samičku, jak je u fotbalistů zvykem, ale šarmantní čtyřicátnici! Gigi si zkrátka potrpí na stejné typy žen...

Reklama

Další články

Načítám