Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Kristině Kloubkové slýcháme - i díky moderování hlavní zpravodajské relace televize Nova - čím dál častěji. Na obrazovkách ji vídáme ve slušivých modelech, které ale většinou potlačují svůdnost či jakoukoli dráždivost, což je v případě této profese samozřejmě v naprostém pořádku. Divák nemá slintat nad moderátorkou, ale vnímat informace, které mu sděluje. Na fotkách, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii tak najdete zcela novou Kristinu, než jste doposud znali. I ji samotnou výsledek překvapil.

Kloubková se stala tváří kolekce návrhářky Petry Pilařové, která nese název Femme fatale. A Kristina tomuto názvu nezůstala nic dlužna.

„Na focení kolekce Femme fatale jsem se velmi těšila a zároveň jsem se i trošku bála. Přece jen být poprvé tváří kolekce, a ještě s tímto názvem, mi přišlo zavazující. Výsledek mě pak neskutečně potěšil. Téměř jsem nevěřila svým očím. Petřiny modely jsou pro mě nesmírně ženské a cítila jsem se v nich fantasticky. Po dlouhé době jsem se opět cítila jako femme fatale,“ libovala si.

Spolupráce obou dam vznikla úplnou náhodou. Návrhářka se s moderátorkou potkala na jedné akci, kde se právě tato kolekce prezentovala, padly si do noty a nápad na spolupráci pak už byl jen otázkou minut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám