Hlavní obsah
Článek

Eva Decastelo (45) bývá ve svých modelech odvážnější, takže nás zajímalo, proč se na mexický večírek navlékla do kroje, který ji zahaloval téměř od hlavy až po paty, když většina dam, které měly s akcí něco společného, zvolila jen airbrush na nahou horní část těla.

"Mně se to i líbí, ale ta sukýnka, která k tomu patří, by musela být vyšší. Já už opravdu nedokážu zatáhnout břicho na delší dobu, než je jedno focení," svěřila Eva. Větší výstřih si ale snad dovolit mohla. "Ten mají dámy, které mají spíš čtyřky než trojky," krčila rameny, a když jsme při pohledu na její dekolt o velikosti zapochybovali, zabila to svým černým humorem. "To, co vidíte, už je břicho," kontrovala.

"Mám pořád plus osm kilo a nemyslím, že tomu dnešní večer s mexickými specialitami pomůže. Leda by mne to prohnalo. Začala jsem tequilou, tak uvidíme," smála se. Kondičku si ale utužovat jako spoluorganizátorka akce musela. "Jsou tady troje schody, jedny jsou sice jezdící, ale ty mi v rámci přípravy vypnuli, abychom šetřili," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám