Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době se mezi vítězkami České Miss objevila dívka, která není žádné ramínko na šaty, ale disponuje pravými ženskými křivkami. Toho využili i autoři nového fotografického projektu, odvezli Nikolu Buranskou (32) do Toskánska a pak už stačila jen kombinace její krásy a místních světel, aby vznikly tyhle nádherné snímky.

„Byl to pro mě doslova pohádkový týden, prostředí bylo jako vystřižené z časopisu a počasí nám také skvěle vyšlo. Měli jsme i možnost navštívit po focení spoustu krásných míst, např. nikdy nezapomenu, když jsme jeli večer do St.Tropez na pouť a s Mončou Leovou jsme se nechaly vystřelit do vzduchu, to byl skvělý adrenalin na závěr pobytu. Jsem moc ráda, že jsem se mohla zúčastnit projektu Esence, sešla se skvělá parta lidí, jako kdybychom se znali už roky," vzpomínala Nikola na focení.

Exkluzivní fotoprojekt Esence nereprezentuje žádnou kosmetiku nebo parfém, jak by se mohlo z názvu zdát. Je značkou uměleckých fotokolekcí plných vůně života. Smyslné, umělecké fotografie zobrazují velmi něžné pojetí ženské krásy a krásy světa. Výstupem fotokolekce bude 30 autorských fotografií edice Toskánsko fotografky Lenky Hatašové a Provence fotografa Jaroslava Šimandla, které budou publikovány v limitované sérii ve speciální kazetě s paspartami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám