Hlavní obsah
Článek

Trvalo to pěkně dlouho, než francouzská první dáma, zpěvačka a bývalá modelka Carla Bruni (43) alespoň symbolicky přiznala své těhotenství.

Nyní už se ale nestydí a na pláži u prezidentského letního sídla Fort de Brégançon na jihu Francie v plavkách ukázala, jak jí rychle roste bříško.

Carla si užívá prázdniny společně se svým manželem Nicolasem (56), který ji na pláži zahrnuje něžnostmi a polibky a se vším jí pomáhá. Kromě koupání ve vyhřátém Středozemním moři se francouzský první pár vydal například na romantickou projížďku lodí.

Ačkoliv se Carla ke svému těhotenství ještě přímo nevyjádřila, už koncem května se svým rostoucím bříškem chlubila ostatním prvním dámám na summitu G8 v Deauville v Normandii.

Děťátko, které se má narodit ještě letos, bude Carliným druhým potomkem. Z prvního manželství už má totiž desetiletého syna Aureliena. Také prezident už měl tři syny předtím, než si v roce 2008 zpěvačku vzal.

Středověká pevnost Fort de Brégançon, kde první pár dovolenou tráví, se vypíná nad Středozemní moře na 35 metrů vysoké skále. Letní prezidentské sídlo z ní učinil v roce 1968 generál Charles de Gaulle. Od té doby zde čas od času francouzští prezidenti přijímají důležité zahraniční návštěvy.

Například v srpnu 2008 zde Sarkozy jednal s tehdejší americkou ministryní zahraničí Condoleezzou Rice o mírovém řešení rusko-gruzínké krize.

Reklama

Další články

Načítám