Hlavní obsah
Článek

Když do redakce Super.cz přišly první alarmující zprávy o nečekaném rozchodu Dominiky Mesarošové (38) se svalnatým Markem, do něhož byla až tak zamilovaná, že si ho v květnu chtěla vzít za muže a nechybělo moc a za pár měsíců by mu porodila i dítě, nevěnovali jsme tomu pozornost. Oba dva se teď na náš přímý dotaz zapřísahali, že dál prožívají nehynoucí lásku. Super.cz však zkontaktoval jejich blízké a je to jasné: došlo k velmi dramatickému rozchodu!

Zatímco Dominika se dušovala, že na její lásce k Markovi se nic nemění, ten jakési problémy přeci jen přiznal. Avšak asi jen desetinu z nich. „V našem vztahu je lehký vánek, ale ještě ne bouře. Vyřeší se to,“ tvrdí muž, jenž si Dominičino jméno dokonce nechal vytetovat na tělo. Asi bychom jim i uvěřili, nebýt pár kontrolních telefonátů na dokonale informovaná místa, které do věci vnesly jistotu: ti dva jsou od sebe!

„Máte dobré informace. Řekli si, že to až do Nového roku budou tajit, proto mlží. Marek měl opravdu vážné potíže, týkalo se to snad jeho podnikání, lidé ho uháněli i doma u Dominiky, takže to mezi nimi skřípalo. Ale Domča mu stejně chtěla pomoci a překonat to s ním, jenže on byl čím dál podrážděnější a před týdnem se sbalil s tím, že ji musí chránit před těmi, s nimiž má problém, a odstěhoval se. Byla z toho strašně v šoku, ale pak si uvědomila, že stejně už delší dobu vnímala, že se v některých věcech chová podivně a neupřímně. Vykládal jí prostě jenom samé pohádky a teď už mu nevěří ani slovo. A i když by chtěl zpátky, pro ni je to definitivní konec,“ dozvěděli jsme se od známých dvojice.

Pro Dominiku to musel být pořádný šok. Po pár vztazích se staršími muži konečně našla sobě rovného partnera, do kterého byla bezhlavě zamilovaná a chtěla s ním spojit zbytek svého života.

„Je špatná z toho, komu celou tu dobu věřila. Celý týden je jako tělo bez duše, přestala i jíst,“ přidala jedna z jejích kamarádek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám