Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) odchází z Rad ptáka Loskutáka, které s bratrem Daliborem Gondíkem uváděli dlouhá léta, a my víme, v jakém pořadu na ni na televizních obrazovkách budete moci narazit nyní. Nebude to pořad pro kutily, ale detektivní seriál České televize Vraždy v kruhu.

Gondíková v něm přijala roli 'šílené bulvární reportérky', která sice nepatří k hlavním, ale bude se prolínat celou sérií.

Hlavní úlohu ztvární Ivan Trojan, jenž se představí v roli majora Mariána Holiny, který pro objasnění kriminálních případů využívá poznatky astrologie. „Já jsem k těmto věcem docela zdrženlivý, ale to ne proto, že by mě nezajímaly, ale proto, že bych tomu mohl třeba i uvěřit a dozvědět se něco, co by mi nebylo úplně milé. Jinak si ale myslím, že jsem coby Rak docela typickým zástupcem tohoto znamení. Jsou to obvykle citliví, rodinně založení a věrní lidé,“ uvedl Trojan k nové televizní úloze, kterých už bylo bezpočet.

To Gondíková je více než televizní spíš divadelní herečkou, můžeme ji vidět v Divadle Palace nebo v inscenacích Divadelní společnosti Háta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám