Hlavní obsah
Článek

Světový šoubyznys je plný úspěšných žen, které vnady odhalují na počkání. Mnohem zajímavější jsou ovšem snímky skutečných celebrit, jejichž intimní partie byly odhaleny neplánovaně.

V současné době jsou oblíbené šaty, pod něž není vhodné nosit podprsenku, což se ovšem může jejich nositelkám vymstít. Fotografové tak v nestřeženém okamžiku ukořistili ňadro Margot Robbie (33) či Jennifer Lawrence (33). V případě obou filmových hvězd však nejde o žádný převratný úlovek. První z nich se svlékla ve filmu Vlk z Wall Street a druhá se stala obětí hackera, který její erotické fotky umístil na internet.

Své příznivce potěšila i Pamela Anderson (56), jejíž neposedné silikony zkrátka nelze v lehkých letních šatech uhlídat. Příjemného bonusu v podobě ňadra se dočkali také návštěvníci koncertu Lily Allen (38). O největší trapas se ale postarala Kristen Stewart (33), již zradily šaty, a ona tak odhalila bradavky v přímém přenosu při udílení Hollywood Film Awards. Nejlepší úlovky letošního roku najdete v galerii.

Kdo vás nechtěně odhaleným ňadrem nejvíce potěšil?
Lily Allen
4,2 %
Margot Robbie
24,6 %
Kate Moss
1,6 %
Jennifer Lawrence
6,3 %
Pamela Anderson
15,7 %
Bai Ling
45 %
Kristen Stewart
2,6 %
Celkem hlasovalo 22993 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám