Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si některá z celebrit oblékne večerní šaty z dílny britského návrháře Alexandera McQueena, očekávání jsou vždy veliká, ale zřejmě jen málokdo by vypadal tak úchvatně jako vévodkyně z Cambridge Kate (42). Ta zvolila dlouhou elegantní róbu levandulové barvy od Sarah Burton, jež navrhuje pod značkou Alexandera McQueena, na slavnostní večeři v Los Angeles pořádanou k příležitosti každoročního udílení cen Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA).

Sarah Burton si nejspíš získala od Kate uznání a důvěru poté, co jí navrhla šaty na její dubnovou svatbu s princem Williamem (41). Ty si tehdy vysloužily slova chvály od většiny módních designérů i stylistů. Levandulové šaty, jenž si oblékla vévodkyně na slavnostní večeři, nejsou součástí kolekce podzim/zima 2011, což znamená, že s největší pravděpodobností jsou originálem vytvořeným konkrétně pro Kate a tuto příležitost.

Překrásná vévodkyně doplnila šaty, které zvýraznily stříbrným kamínkovým páskem její útlý pas, diamantovými náušnicemi a náramkem, stříbrným psaníčkem a otevřenými lodičkami na vysokém jehlovém podpatku.

Událost si nemohla nechat ujít i řada pečlivě vybraných celebrit mezi nimiž nechyběly hvězdy takových zvučných jmen jako Jennifer Lopez (41), Nicole Kidman (44), Tom Hanks (55), Anna Kurnikova (30 ) či Barbra Streisand (69). Na jejich slavnostní modely se můžete podívat zde.

Reklama

Další články

Načítám