Hlavní obsah
Článek

Jestli z některého hollywoodského herce sálá mužnost na hony daleko, je to rozhodně Jason Momoa. Urostlý pětatřicátník je známý ze seriálu Hra o trůny, kde v první sérii ztvárnil neporazitelného válečníka Droga z klanu Dothraki. Jeho seriálovou smrt neoplakala jen manželka Daenerys Targaryen, ale určitě i nějaké ty divačky. V úterý však mohly na tohohle fešáka narazit v Brazílii, kam odjel s několika kamarády na chvíli ‚vypnout‘.

Momoa, jehož výška se zastavila na 193 centimetrech, se ubytoval v pětihvězdičkovém hotelu Fasano v Rio de Janeiru, a ač měl moře na dohled, dával zpočátku raději přednost pohodlí lehátek u bazénu na střeše hotelu a blízkosti baru. Když ho ale nakonec sladká voda omrzela, s kamarádem ze střední Tripem se přeci jen vydali na nedalekou pláž.

Rodáka z havajského Honolulu na pánskou jízdu pustila o dvanáct let starší manželka Lisa Bonet, kterou si možná vybavíte ze sitkomu Cosby show. Mají spolu dvě děti - sedmiletou Lolu a téměř šestiletého syna Nakoa-Wolfa. Z předešlého manželství s Lennym Kravitzem má Bonet ještě šestadvacetiletou dceru, herečku a zpěvačku Zoe Kravitz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám