Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpravodajství na Nově se snad nemá tak špatně, aby musela obcházet večírky a cosi si z nich odnášet. V případě Emmy Smetana (36) je ale vše v pořádku. Na večírcích, kam je pozvána, si totiž od přítomných často vybírá předměty, jež jsou ochotni věnovat na další ročník jejího charitativního bazaru.

Nejinak tomu bylo křtu nové knihy Haliny Pawlowské (68), odkud odcházela s mnohem víc kousky, než byla spisovatelčina kniha Našla jsem ho v buši. "Já jsem si sem totiž přišla vyzvednout věci od Haliny a také od Jiřího Menzela na můj bazar, který se koná už v úterý," vysvětlila. A protože stále nemá řidičák, musela to i sama dopravit do Hudebního divadla v Karlíně, kde se akce koná. "Jsem sama sobě poslíčkem," smála se.

Věcí na bazar už nasbírala hodně. "Na rozdíl od minulého bazaru tam bude i hodně nového oblečení a to i značkové a luxusní od přítelkyně Lukáš Hejlíka (44), která je jako modelka dostává a neunosí to. Teď jsem převzala podepsaná DVD snad všech filmů Jirky Menzela, bude tam klobouk Ivana Trojana z filmu Ve stínu. Ale i zážitkové položky jako vysílání Televizních novin se mnou ve studiu, nebo Snídaně s Novou s Hejdovými (33)," vypočítala část položek.

"Byla bych hrozně ráda, aby se lidé nebáli toho, že třeba dražba nejzajímavějších věcí, která je od osmi, je určena jen lidem s velkým rozpočtem. Pohybujeme se v řádech stokorun, ale v počtu lidí, kteří se tam, doufám, sejdou, se dostaneme na sumu, která někomu opravdu pomůže," chtěla uzavřít Emma.

My ale ještě byli zvědaví na to, zda by mezi zážitkové dražební kousky nemohla patřit pouze snídaně, o níž mluvila, ale třeba i večeře s ní. "Pokud nějaký fanoušek dorazí s tímto požadavkem, slibuju, že to zařadím do dražby," neměla problém Emma a zároveň ještě pozvala nejen příznivce nakupování, ale i hudby, protože na bazaru budou vystupovat i muzikanti jako Ewa Farna, Debbi nebo Adam Mišík.

Reklama

Další články

Načítám