Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navenek působí jako lvice salónů, ve skutečnosti se prý ale Dara Rolins (51) cítí příjemně v komorním domáckém prostředí. Na její narozeninovou oslavu dvaačtyřicátých narozenin byla pozvána jen hrstka jejích nejbližších.

„Je fakt, že to dělám velmi rodinně,” nastínila popová diva podobu své soukromé oslavy a dodala: „Můj život je rušný. Živím se tím, že jsem stále mezi lidmi, buď jsem v klubech, na plesech nebo na večírcích. Ne že bych byla takový ’party animal’, ale prostě tam vydělávám na chleba. Když můžu, dávám přednost soukromým sešlostem. Grilovačka doma, posezení u vína, to mám radši."

Velká oslava se možná uskuteční až za osm let, kdy bude zpěvačka slavit půlstoletí. „Nevím, jestli vůbec slavit ve velkém. Teď kulatiny nemám, a tak času dost na velké oslavy,” svěřila se nám Dara těsně před tím, než jako kmotra kalendáře Beaty Rajské ufrnkla ze křtu na svou soukromou párty do jedné své oblíbené pražské restaurace.

Reklama

Další články

Načítám