Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na americké hollywoodské hvězdě Kaley Cuoco je hodně sympatické, že se nebere příliš vážně. Nápadníky by mohla přehazovat vidlemi, i když je už od loňska šťastně vdaná za profesionálního tenistu Ryana Sweetinga, tak proč by si nestřihla jednu vtipnou fotku na internet, i když není zrovna lichotivá? Body svým nadhledem zaručeně posbírala i u dámského osazenstva...

Devětadvacetiletá představitelka Penny v sitkomu Teorie velkého třesku názorně předvedla, jak vypadá, když dorazí do maskérny, a v co se promění, když ji opouští. Vyděšený výraz před sklánějícím se vizážistou přitom nemá chybu.

Cuoco, jež v minulosti dva roky randila se svým seriálovým partnerem Johnnym Galeckim, ale nakonec se po několika nevydařených vztazích vrhla po třech měsících randění do zásnub se Sweetingem, jehož si po dalších třech měsících v Kalifornii i vzala, je rovněž poměrně čerstvou majitelkou hvězdy na proslulém hollywoodském chodníku slávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám