Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natřásá s ním, jak nejlépe umí a fotí si ho ze všech stran. Slávu pozadí rapperky Nicki Minaj (41) dokáže předčit snad už jen Kim Kardashian, které zadnice dorostla do podobných rozměrů. Právě tyto dámy mění léta zažité ideály znějící 90-60-90 a hrdostí na své objemné křivky mění i naše vnímají krásy.

Uznejme, že takové půlky, které vlastní Minaj, by se ještě před pár lety zamlouvaly spíš hrstce fajnšmekrů. Ostatní by nejspíš dali přednost o něco souměrnější postavě s ohledem na útlé nohy a pas. Koho by kdysi napadlo, že si ženy hýždě budou za drahé peníze na klinikách zvětšovat pomocí implantátů? Z toho je ostatně osočována i Minaj zvláště po pořízení jedné nešťastné fotografie z vystoupení letos v září.

Aktuální novinkou v šatníku ztělesněné věstonické Venuše je síťovaný bodysuit, lodičky a tanga. Nestyda Nicki v něm vystupovala v pořadu Saturday Night Live. Klávesista měl asi co dělat, aby udržel notu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám