Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová na rozdíl od ostatních lidí neslaví Vánoce na Štědrý den, ale s rodinou si je užívá o dva týdny dřív. Nyní ji tak čekají rychlé nákupy všech dárků. "Dárek nemám ani jeden, příští týden už máme Štědrý večer s našima, vždycky to máme o týden dva dřív, protože pak jezdí na hory," řekla Super.cz Lucie.

"Dárky ale nosí Ježíšek, tak jsem úplně v klidu, nevím, proč bych je já měla nakupovat," směje se Lucie, která vyrazila na nákupy hadříků do celebritami milovanému outletu nedaleko Prahy. "Paradoxně jsem místo rodině vybrala věci především pro sebe. Klasika," směje se

Lucie má skvělou postavu, a tak není divu, že jí všechny kousky dokonale sedly. Vánoční obžerství se jí netýká. Svoji sportovní postavu si jako bývalá vrcholová plavkyně stále pěstuje cvičením, a ani svátky nebudou výjimkou. A do pohybu je doslova blázen. "Hlídám se celoročně, konečně po roce můžu cvičit. Kvůli tříštivé zlomenině paty jsem se na rok přestala hýbat. Chodím pětkrát týdně běhat, do posilovny, baví mě to," prozrazuje Lucie.

Nového muže po rozchodu s badmintonistou Petrem Koukalem, který zakotvil u biatlonistky Gábiny Soukalové, zatím nemá. "Ale už to nemám tak, že bych se na chlapa nemohla ani podívat. Což je fajn posun," usmívá se Lucie, která se už teď kromě Vánoc těší na silvestra, kterého stráví s přáteli v teple u moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám