Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pánský styl je sice aktuálně v kurzu, v módě ale nikdy nefungují věci dělané napůl. Když si tedy na koncert Podepsáno srdcem Ilona Csáková (53) oblékla svůj aktuálně nejoblíbenější a nejčastěji využívaný kousek ze svého šatníku, nezbývá nám, než otočit palec směrem dolů.

Maskulinní prodloužené sako v délce kabátu naneštěstí jen umocňuje její nezáviděníhodnou image muže převlečeného za ženu. Ilona, která je snad nejčastěji parodovanou zpěvačkou travesty umělci, by se raději pánských prvků ve svém šatníku měla zbavit.

Dlužno dodat, že se zpěvačce bohužel nedaří tento kousek oblečení kombinovat s jinými. Například černé koktejlky s krajkovými aplikacemi připomínající negližé jsou toho důkazem a ještě hůře vypadá sako v kombinaci s černobílým modelem, který oblékla na jiném vystoupení. Když tedy musela zpěvačka oblékat tuto kýčovitou záležitost, měla jako podklad využít nějaké barevně i střihově méně výrazné šaty.

Pokaždé, když si Ilona Csáková stoupne před zrcadlo, měla by si opakovat mantru „méně znamená více“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám