Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na seriál Čarodějky a jeho hlavní hrdinky? Jednou z nich byla i dnes jednačtyřicetiletá Alyssa Milano, která letos v září přivedla na svět druhé dítě. Dceru, která dostala jméno Elizabella Dylan, herečka stále ještě kojí a změnu v tělesných proporcích dovede skvěle zužitkovat ve svůj prospěch. Nestěžuje si určitě ani její o osm let mladší manžel David Bugliari.

Milano, která kromě jedné ze sester s nadpřirozenými schopnostmi Phoebe Halliwell v Čarodějkách hrála i Jennifer Mancini v Melrose Place, Samanthu Micelli v sitkomu Who’s the Boss nebo kariéristku Savannah Davis v dramatickém seriálu Mistresses, se účastnila světové premiéry fantasy muzikálu Čarovný les od Disneye.

Ta se konala v úterý v newyorském Ziegfeld Theater a herečka si při této příležitosti oblékla šaty s vázáním připomínající pohádkový kostým. Pánové jistě souhlasí, že zelený model poutal pozornost přesně na ta správná místa, která jsou však už šest let ve vlastnictví sportovního agenta Bugliariho. S ním má Milano kromě tříměsíční dcery ještě tříletého syna Mila Thomase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám