Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Lucii Vondráčkovou (44) je radost fotit. Na tom se shodují všichni fotografové, před jejichž objektivem česká stříbrná slavice kdy stanula. Nejenže má rysy klasické krásky, takže je velmi fotogenická, ale navíc je i velmi pohybově nadaná, což je jen ku prospěchu věci.

Vzhledem k tomu, že Lucka žije se svým manželem Tomášem v Kanadě a v Čechách pobývá jen sporadicky, pořizování studiových fotek nemá moc často na pořadu dne. „Kdykoli jsem doma, věnuji se hlavně své rodině, ale občas zbyde čas samozřejmě i na focení. Užívám si ho, ale nesmí trvat moc dlouho, to mne pak unavuje, " říká rázně zpěvačka, jejíž jméno se v posledních týdnech skloňuje ve všech pádech v souvislosti s těhotenstvím.

Při své poslední návštěvě rodné Prahy kromě jiných povinností nafotografovala sérii sexy snímků v kraťasech, na kterých můžete kromě půvabné tváře obdivovat i její dokonalou postavu bez jediného špíčku. A k poslechu si klidně můžete pustit duet Čas vánoční, který Lucka natočila s Karlem Gottem  na album Duety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám