Hlavní obsah
Článek

Česká metropole přilákala americké filmaře, kteří s sebou přivezli herecké hvězdy, jaké u nás běžně nepotkáme. Pracovně k nám zavítal Michael Douglas (79), který po úspěšném boji s rakovinou zahájil novou etapu své herecké kariéry.

Pražské exteriéry si zahrají ve filmu Unlocked, kvůli němuž našel oscarový herec v Praze dočasně své útočiště. Douglas se před kameru postavil nejen v barrandovských ateliérech, ale natáčení jej čekalo také v Modřanech, kde jsme herce zastihli. Středoevropské počasí je kalifornskému podnebí velmi vzdálené, a tak se Michael musel zahřát péřovkou a zimní čepicí, v níž byl téměř k nepoznání.

Tvůrci filmu Unlocked na hereckém obsazení nešetřili, a kromě Douglase obsadili další hvězdy. Do Prahy tak zavítal i Orlando Bloom, který své záběry stačil natočit před povinnostmi, které jej čekají v souvislosti s premiérou závěrečné části trilogie Hobit.

Pracovní návštěvu Prahy si udělali i John Malkovich, který je v Česku častým hostem, a švédská herečka Noomi Repace, již diváci znají z thrilleru Muži, kteří nenávidí ženy a jeho dvou pokračování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám