Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi už nikdo nevěřil, že k tomu ještě někdy dojde. Léty se ukrývala před světem a nechtěla se ani s nikým vídat. V poslední době ale jedna z nejúžasnějších československých zpěvaček historie Marika Gombitová nabrala dostatek vnitřní síly k návratu. Jak Super.cz již informoval, objevila se překvapivě v show televize Joj a všechny překvapila, jak skvěle vypadá. Podívejte se na video!

Decentní sako, bílá košile, motýlek a tak přirozený projev pokorné hvězdy, že si snad nikdo ani nevšiml, že k ní už léta neodmyslitelně patří vozík.

„Těch dvanáct let… nemyslím si, že by to bylo o tom, že bych se skrývala nebo že bych nechtěla být s vámi. Jednoduše to tak bylo, a teď se raduji, že jsem tady a že začíná nová etapa mého života,“ řekla divákům Marika.

A i moderátora relace V sedmém nebi Vilo Rozborila dojala tak, že nebyl schopný kloudného slova. Také divákům ve studiu (celý záznam jejího vystoupení v nezkrácené verzi si můžete pustit na stránkách Jojky) tekly krokodýlí slzy.

Jak Marika slíbila, rozhodně to není naposled, co předstoupila před své obdivovatele. Vystoupení plánuje i na příští rok, tentokrát šlo hlavně o zkoušku, zda to před fanoušky emotivně zvládne. A zvládla to skvěle. Tleskáme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám