Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) letos chyběla na vyhlášení ankety Český slavík a v zákulisí se hojně mluvilo o tom, že za to může její těhotenství.

Zpěvačka se k požehnanému stavu zatím přímo nevyjádřila, což je celkem pochopitelné, protože pokud je v počátečním stadiu těhotenství, nechce jako každá nastávající maminka nic podcenit.

Spekulace o těhotenství přiživila ještě nedávnými fotkami v tlustém svetru, kterými se pochlubila na sociální síti. Snímky vznikly v zasněženém Montrealu, kde o pár dní později jako zázrakem před domem Vondráčkové zničehonic roztál všechen sníh a zpěvačka následně zveřejnila snímky v upnutém sexy tílečku a dlouhé sukni.

„Hezký ledový den všem! Máme tu dnes -15, ale musela jsem jít ven a nafotit pár ‚jarních‘ fotek, protože můj oblíbený svetr vzbuzuje všelijaké konspirační teorie,“ snažila se mlžit zpěvačka, které to samozřejmě moc slušelo. Pod tílko si totiž nevzala podprsenku, a tak se jí v mrazivém kanadském dni zřetelně rýsovaly bradavky. Ať už je zpěvačka těhotná, nebo ne, fanouškům se líbí za každých okolností.

Myslíte si, že je Lucie Vondráčková těhotná?
Ano, ale nechce o tom mluvit, aby nic nezakřikla
49,2 %
Ne, není
50,8 %
Celkem hlasovalo 16244 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám