Hlavní obsah
Článek

Ač se to nezdá, tahle holka nedobyla Anglii svým nahým tělem, ale tím, jak s ním dokáže hýbat. Dnes dvaatřicetiletá Ola Jordan narozená jako Aleksandra Grabowská je původem z polského městečka Nasielsk a ve Velké Británii patří mezi nejznámější tanečnice. Proslavila se totiž svým působením v populární taneční show Strictly Come Dancing.

Poté, co Ola zvítězila na tanečním šampionátu doma v Polsku, rozhodla se přestěhovat do Anglie, kde se seznámila se svým tanečním partnerem a budoucím manželem Jamesem Jordanem. Profesionálním párem se stali již v roce 2000 a o tři roky později se v Kentu vzali a jsou spolu dodnes.

V britské verzi soutěže podobné našemu StarDance působí Ola od roku 2006, kdy dělala taneční partnerku moderátorovi DJ Spoonymu. O rok později soutěžila se skotským hráčem ragby Kennym Loganem, zatímco její manžel James tančil ve stejném pořadu s jeho manželkou Gabby Logan.

Podle posledních informací Sunday Mirroru však Jordan během tréninku pro show The Jump na konkurenční televizní stanici utrpěla zranění nohy a boku. Pravděpodobně se tak nebude moci účastnit finále aktuální sezóny Strictly Come Dancing, v níž soutěží s moderátorem Stevem Backshallem.

Reklama

Další články

Načítám