Hlavní obsah
Článek

Někdejší královny popu Leona Machálková (56) a Ilona Csáková (53) mají jedno společné. Obě dvě zpěvačky letos neoslňovaly jen svými nezaměnitelnými hlasy, ale zároveň šokovaly v modelech, ve kterých vypadaly jako ve třetím měsíci těhotenství. Zejména Leona Machálková, jež se vždy mohla pochlubit výstavní figurou, značně přestřelila na koncertě k poctě českým muzikálům v Českém Krumlově.

Ve značně obepnutých neonových šatech zbytečně vystavila na odiv velké bříško, které se ihned stalo terčem těhotenských spekulací. Maminka syna Artura si však tři roky před padesátkou dalšího potomka opravdu nepořídila a pupek byl vskutku dílem špatně zvoleného modelu šatů, které zbytečně kladly důraz na problémové ženské partie.

To Ilona Csáková v první polovině roku neuvěřitelně zhubla, aby v další části roku opět nějaké to kilečko navíc nabrala. Na plnoštíhlé křivky této osobité zpěvačky jsou fanoušci zvyklí, takže by na tom nebylo nic zvláštního. Rudé koktejlky na koncertě Královen popu, ve kterých byla Csáková zbytečně napresovaná, jí však příliš nelichotily. Na pupek Leony Machálkové však neměla ani ona. O tom, která zpěvačka na tom byla lépe, rozhodněte v anketě pod článkem.

Které uvedené zpěvačce byste odpustili drobné fyzické a módní nedostatky?
Iloně Csákové, sekne jí to i s bříškem
44,9 %
Leoně Machálkové, líbí se mi i v neforemných modelech
9,9 %
Ani jedné, obě by na své postavě měly zamakat
45,2 %
Celkem hlasovalo 26019 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám