Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víme, co si ženy nejvíc přejí a ví to i naše topmodelka Simona Krainová. Přemýšlíte, i vy, jaké vybrat dárky k Vánocům pro maminku, kamarádku nebo třeba kolegyni? Nebo přemýšlíte co pro sebe od manžela či přítele? Nechcete už letos dávat nebo nalézt pod stromečkem kosmetický balíček, který je možné zakoupit v každém supermarketu? Pak čtěte.

Co potěší každou ženu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ještě nebyl ani Štědrý den, ale paní Zdenka ze soutěže o proměnu, kterou Simona Krainová pořádá s klinikou Yes Visage už měla poslední dny více jak štědré. Vyhrála proměnu dle svého přání. Možná se říká, že krása, mládí ani zdraví se koupit nedá. Existují však prostředky, kterými můžeme pomoci křivkám těla, obelstít čas, stárnout pomaleji a u zdraví vsadit na včasnou prevenci. A to se koupit nebo darovat dá. Nejen v době Vánoc, ale po celý rok si ženy přejí ploché bříško, mladší rozjasněnou pleť, novou figuru či prsa nebo třeba delší vlasy či řasy. Podívejte se na úžasné výsledky proměn a nechte se inspirovat. Možná, že by takový dárek potěšil i vás nebo někoho z blízkých.

Mladší i bez skalpelu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Zdenku (67), ač je veselá žena, trápil povadající obličej, který nejen že dělá člověka starším, ale vytvářel smutný výraz v obličeji. Pokleslé tkáně obličeje jako tváře, podbradek či obočí, umí kromě klasického faceliftu řešit i šetrný YES Lifting nitěmi. Ten „zavěsí a upevní“ obličej zpět do jasných a mladistvých kontur lícních kostí, dolní čelisti, čela či podbradku a zpomaluje tak fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím. „Vše je řešeno jen vpichy kanylou, bez nutnosti celkové anestezie, bez použití skalpelu a jakéhokoliv odřezávání kůže. Nevznikají tedy ani jizvy a klient může ihned po zákroku odejít domů,“ vysvětluje MUDr. Kavková z Kliniky Yes Visage.

Hubenější postava na přání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proměn v soutěži bylo více. Spokojená byla letos i paní Emília, která podstoupila laserovou liposukci SlimLipo. Že jste o ní už slyšeli? Je to v současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukce estetické medicíny. Bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc po "vysátí" tuku sama vypne kůži a přilne ji zpět. To potvrzuje i MUDr. Paciorek: „Kromě výborného výsledku tak na rozdíl od jiných liposukcí klienti také nejvíce oceňují rychlý ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ vysvětlil lékař Kliniky Yes Visage. Liposukce, která rychle a snadno ubere na centimetrech a nevyřadí z normálního či pracovního života, to je přáním mnoha žen.

Nové sebevědomí s novými prsy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přání a sen se splnil i Šárce (30). Nejen ona, ale většina žen si přeje mít hezká, dokonalá, plná a tvarově stejná prsa. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává ženám právě zvětšení nebo modelace prsou. „O úpravu prsou je na naší klinice veliký zájem. Využíváme moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je potřeba zvolit zkušeného chirurga. Navíc nejen prsa, ale všechny změny lékaře nebo chirurga by měly působit velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoliv viditelných známek zákroku,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Molitor.

Dárky až za 10 000 Kč zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Hlavní je spokojenost žen z proměn. Ani na chvíli bych nepochybovala, že by tomu mohlo být jinak. Zde na klinice jsou opravdu profíci,“ komentuje proměny sama Simona. Stejnou spokojenost lze darovat. Dárková poukázka Kliniky Yes Visage nabízí možnost výběru od neinvazivních služeb přes dermatologii a lasery až po zákroky špičkových plastických chirurgů. Zda tedy mladší tvář bez vrásek, liposukci nebo třeba jen příspěvek na nová prsa si už obdarovaná z více jak 300 služeb vybere sama. Letos jsou Vánoce na Klinice Yes Visage dvojnásobné. Ke každému zakoupenému dárkovému poukazu získáte jako vánoční bonus další poukázku až na 10 000 Kč. Tento poukaz můžete využít pro sebe nebo opět jako dárek.

Další články

Načítám