Hlavní obsah
Článek

Kdykoliv mluvíme s Anetou Vignerovou (36) o tom, jak si udržuje figuru, aby mohla chodit po mole, vždycky nám řekne, jak necvičí a že to nemá vůbec ráda. A vidět ji u nějakého zdravého jídla bývá také výjimečné. Už se nad tím ale konečně začala zamýšlet.

A i když to v rozhovoru na kameru nepadlo, hned poté, co jsme ho ve wellnessu, kde jsme ji museli trochu nutit, aby se svlékla do plavek, dotočili, se ptala, jestli si myslíme, že se tak vlastně ještě může ukazovat. A přijala i mírnou kritiku, že nějaké to zpevnění bříška by neškodilo.

"No, vím, že o famózní figuře už se u mě možná nedá mluvit. Nějak se držím, ale stále necvičím. Ale snažím se nějak zdravě jíst a člověk je pořád nějak v pohybu. To přijde asi s věkem, ale ještě je to docela dobrý," míní Aneta.

V dalších směrech se o sebe ale stará s nadšením. V hotelu v Jasné v Nízkých Tatrách, kde jsme byli, si užila masáže, vířivku i saunu. "Na masáže chodím ráda, ale spíš k lidem, které mám ověřené, protože mám dost složitá záda, a ne každý masér to s nimi umí, takže mě to někdy druhý den dost bolí," svěřila.

"Jednou měsíčně se snažím chodit na kosmetiku, ale jinak toho vlastně moc nevyužívám. Řasy mám svoje, nehty také, vlasy jsem si nikdy ani nebarvila, prsa mám taky svoje. Jsem to prostě pořád já, jaká jsem byla vždycky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám