Hlavní obsah
Článek

Aktuální Česká Miss Gabriela Franková (30) měla před třemi roky velké zdravotní problémy. Mohl za to sport. "Kvůli snowboardu jsem dostala opravdu těžký zánět ledvin, doktoři mi zakázali jezdit a dlouho jsem se z toho dostávala," vyprávěla Super.cz.

Přesto ale vyrazila do Nízkých Tater, kde se na prkno opět postavila. "Vím, že bych neměla, ale chtěla jsem zkusit, jestli mi to ještě půjde. A po té dlouhé pauze to nevypadalo nic moc. Měla jsem strach se do toho trochu víc opřít," svěřila Gábina, která si na hory vyjela s přítelem Romanem, který na rozdíl od ní zvolil lyže.

"Byla jsem zvyklá jezdit po černých sjezdovkách, a tady jsem pořád brzdila. Navíc tam byly obrovské boule a mokrý sníh, takže to nebylo úplně ideální a bude dřina se do toho zase pořádně dostat. Tak doufám, že se mi nic nestane," řekla nám mezi jednotlivými sjezdy.

"Já hrozně ráda sportuju. Když jsem byla menší, pořád jsem jenom sportovala, měla jsem plno koníčků. Ale když jsem onemocněla, musela jsem se vším skončit. Teď se snažím aspoň chodit do fitka nebo na dlouhé procházky. Ale vyšší fyzickou zátěž mám zakázanou. Už teď po jedné jízdě na snowboardu mě šíleně bolí nohy, tak budu muset ještě víc zatrénovat," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám