Hlavní obsah
Článek

Věřili byste tomu, že má někdo tolik drzosti? Karel Gott (†80) se poslední dobou potýká s divnými anonymními zprávami, ve kterých urážejí nejenom jeho, ale i jeho manželku Ivanu Gottovou. Když jsme obsah jedné esemesky četli, až nás mrazilo, čeho jsou divní lidé vůči nejslavnější české celebritě schopni. Tohle už je na kriminál!

„Karlovi chodí neustále od jednoho a toho samého člověka nechutné anonymní zprávy. Je to poznat na slohu. Teď mu například přišlo: ‚Ty jsi chudák. Senilní b*b, který obvolává novináře, aby byl ještě trapnější k****n, který si myslí, že nám všem nařídí na Primě, abychom měli rádi tu jeho ještě trapnější k***u, která se do všeho s**e.‘ Už je toho opravdu moc,“ dozvěděli jsme se od zdroje velmi blízkého božskému Karlovi.

„Myslím, že by spoustě lidem ubylo mnoho starostí, kdyby se přestali zajímat o mou rodinu. Mám harmonické manželství, opravdu prožíváme radost a štěstí. Nemáme žádné problémy! Je mi líto, jak tím, co se děje, Ivanka trpí. Je to svinstvo a je to horší než za StB (komunistická Státní bezpečnost – pozn. red.),“ uvedl k lynči na svou ženu Gott.

Případem anonymních zpráv by se každopádně mohla okamžitě zabývat policie. Jde o stalking (nebezpečné pronásledování), které už v minulosti u takhle slavných lidí párkrát skončilo doslova tragédií. Ochrání strážci zákona nejslavnějšího zpěváka země? „Kvůli některým lidem občas ztrácím chuť k práci,“ postěžoval si onehdy Gott. Snad mu anonymy už dlouho nebudou ztrpčovat život…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám