Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řadu let bylo Pavlíně Němcové (52) upřeno, aby se stýkala s vlastním synem. Její bývalý manžel Francouz jí jako cizince odepřel možnost stýkat se se svým dítětem. Úspěšná česká topmodelka se začala sbližovat se synem Alainem až v době jeho dospívání, kdy o sobě sám začal rozhodovat.

Pavlína a Alain jsou teď dvě spřízněné duše a tráví spolu tolik času, kolik jeho studium práv v Paříži a její práce dovolí. „Letošní Štědrý den oslavím opět se synem. Vlastně už pár let trávíme společně Vánoce. Teď už je to na synově rozhodnutí a on si vybral mě,“ těší se Pavlína, která si uvědomuje, že je stále co dohánět.

„O ty Vánoce, kdy byl maličký, jsem přišla. Vánoce jsou přece jen nejhezčí s malými dětmi,“ krčí rameny Pavlína, se kterou jsme se setkali na večírku, kde prezentovala svou osobně navrženou pohovku, které věnovala své jméno. „Uděláme si to hezké i v dospělém věku. S Alainem si to ale vynahradíme. Štědrý den strávíme v Praze a poté nejspíš odjedeme na Silvestra do Francouzských Alp,“ těší se Pavlína Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám