Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice neuspěla, ale proč aspoň neoslavit návrat? Po měsíci, který Nikola Buranská (32) strávila na Filipínách na soutěži Miss Earth, si dala jen pár dní pauzu v klidu domova a s přítelem Filipem vyrazili na velkolepou párty ve stylu Jamese Bonda do Jasné v Nízkých Tatrách. V místním největším klubu okamžitě zaujala svým opálením i obřím dekoltem.

"Byla jsem teď doma jenom pár dní, měla jsem jet lag, je tam o sedm hodin víc. Navíc pro mne byla šok i ta teplota, měsíc jsem se pohybovala ve čtyřiceti stupních, " svěřila Super.cz Nikola. A jaké to na Filipínách jinak bylo? "Byla to jedna obrovská zkušenost. Mohla bych o tom mluvit hodiny a ještě pouštět videa, protože by mi to nikdo neuvěřil. Tam třeba nemají střední vrstvu, jsou tam jenom boháči, nebo hodně chudí lidé, kteří bydlí pomalu v krabici od bot. Ale mám i spoustu super zážitků," vyprávěla.

Co ale nechválila, bylo každopádně jídlo, s čímž už jsme se setkali i u Moniky Leové (32), která byla na soutěži loni. "S jídlem jsem docela bojovala. My Evropané jsme zvyklí na něco jiného. A za měsíc jsem si opravdu nezvykla snídat rýži nebo kuřecí maso s těstovinami. Tak jsem si tam, k jejich údivu, kupovala na snídaně müsli a mléko. Ale přežila jsem to," krčila rameny.

V internetovém hlasování se Nikola dostala do první patnáctky. "Nakonec to k ničemu nebylo, ale aspoň jsem si odnesla dobrý pocit. Ale přivezla jsem si aspoň jedno ocenění za nejkrásnější šaty. A byla jsem ráda, že si mne vybrali z 86 dívek, abych předčítala dětem nebo na zahájení dne vědomostí na kole. Ta konkurence tam byla obrovská," vzpomínala a pak už do tří do rána oslavovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám