Hlavní obsah
Článek

Dvanáct let se neukázala na veřejnosti, nyní se vrátila. A ve velkém! Nejslavnější slovenská zpěvačka Marika Gombitová, která je kvůli dávné autonehodě upoutaná na vozík, o sobě léta nedávala vědět. Teprve nedávno se ukázala ve společnosti Karla Gotta. A nyní se rozhodla opět okusit aplaus a ovace. A dočkala se obojího vrchovatě.

Mariku si do svého pořadu V sedmém nebi televize Joj pozval na Slovensku mimořádně oblíbený moderátor Vilo Rozboril a Gombitová překvapivě souhlasila. V relaci, která plní přání životem těžce zkoušeným lidem, vystoupila se svou nejslavnější písní Vyznanie, která patří k těm nejemotivnějším, které u našich východních sousedů kdy vznikly.

Když přijela v obleku s motýlkem do studia, otevřela ústa a začala zpívat, zdálo se, jako by na pódiích ani minutu nechyběla. Sebejistá zpěvačka, která tak jako žádná jiná umí dát do hlasu neuvěřitelně silnou emoci, publikum rozplakala. Málokteré oči zůstaly suché, a tak není divu, že na konci písničky jí všichni tleskali vestoje.

„Chtěla bych především poděkovat za to milé a vroucí přijetí. Děkuji vám, opravdu jste mě dojali. Cítím se velmi dobře, jsem velmi šťastná. Těch dvanáct let… nemyslím si, že by to bylo o tom, že bych se skrývala nebo že bych nechtěla být s vámi. Jednoduše to tak bylo, a teď se raduji, že jsem tady a že začíná nová etapa mého života,“ řekla divákům Marika Gombitová, která také slíbila, že se vrátí na koncertní pódia a vysloužila si za to opět frenetický potlesk.

„To, jaký mám život… Mnozí si myslíte, že jsem uzavřená před světem. Snažím se ale svůj život naplnit tak, abych byla aspoň spokojená. Mám dva psíky, o které se starám. Dávají mi hodně lásky, já ji opětuji, takže jsem velmi šťastná. Chci především poděkovat za důvěru, pochopení, že jste během těch let stáli při mně, za podporu,“ dodala očividně dojatá pěvecká královna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám