Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výročí působení v České republice oslavil na předvánočním setkání luxusní kosmetický salón Pevonia. Součástí večera byla prezentace nové řady přípravků a současně Dana Morávková představila nový kalendář, který připravila spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou.

Kalendář jako dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Imageové fotografie, které se objevují v kalendáři, vznikaly v průběhu uplynulého roku nejen v ateliéru, ale také v pražských ulicích a na Sicílii. O líčení se staraly skvělé vizážistky Ivana Tokárská, Margita Skřenková a Jiřina Pahlerová. Styling měl na starost Martin Brumerčík a Gabriela Koutská. „Focení kampaní považuji za mimořádně příjemné vybočení z mé „běžné“ práce. Výborná atmosféra jen umocňuje pohodovou práci s Alžbětou a celým týmem. Doufám, že je to pak na výsledku vidět,“ vzpomínala Dana na focení. Kalendář získají stálé klientky Pevonie jako vánoční dárek.

Vzácní hosté

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průvodkyní slavnostního večera byla Lucie Koňaříková-Salamé. Mezi těmi, kteří přišli oslavovat, byla kupříkladu Štěpánka Duchková. Vzácným hostem byla bývalá první dáma Dagmar Havlová, která patří ke klientkám salónu. Ujala se i příjemného úkolu a společně s Danou a Alžbětou vylosovala výherce tomboly.

Zázračné buňky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Součástí večera byla i prezentace exkluzivní řady přípravků proti stárnutí Stem Cells Phyto-Elite. Předností těchto produktů je schopnost oživení pleti vlastních kmenových buněk pro obnovu pleti. Právě ztráta aktivity kmenových buněk, která se s věkem zvyšuje, má neblahý vliv na regeneraci kůže a je tedy potřeba zachovávat jejich životaschopnost a účinnost. Řada obsahuje pěnivý čistící přípravek, intenzivní sérum a intenzivní krém. Kmenové buňky rostlin kostivalu a argánie společně s přídavky vitamínů C a E, retinolu, kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové přináší kompletní řešení všech projevů stárnutí. Pleť je následně vyplněná, hladší, pružnější, hydratovaná, zářivější a mladistvá.

Pevonia jako dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kosmetika Pevonia Botanica je složena z nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké poznatky. Výsledkem jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Značka nabízí produkty rozdělené do několika řad. Od základních, jako je ošetření suché, citlivé a mastné pokožky, až po řadu přípravků, které řeší specifické problémy pokožky dermatologického charakteru, jako je akné a rosacea. Výrazně je zastoupena péče o stárnoucí pleť. Pokud ještě nemáte všechny dárky, nemusíte panikařit. Přípravky Pevonia mohou být i skvělým dárkem pro ženy i muže, které navíc můžete nakoupit v pohodlí domova přes internet.

Další články

Načítám