Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (49), Missy Elliott, Gwen Stefani, John Malkovich nebo třeba Aňa Geislerová (47) a Eliška Bučková (34). Tito všichni a spousta dalších známých tváří s nadšením opouští svůj obor a více nebo méně úspěšně se pouští do navrhování oblečení.

O vlastní módní řadě přemýšlel dokonce i Leoš Mareš. „Před deseti lety jsem o tom uvažoval asi deset minut. Pak jsem správně vyhodnotil, že existují týmy lidí, kteří to dělají skvěle, a tak by to mělo být,“ říká Leoš a dodává: „Já se držím svýho kopyta a snažím se dělat to, co umím. Přijít někam do společnosti oblečený v nějaké značce je součást mojí práce, ale že bych tu značku sám vyvíjel a podílel se na ní designérsky, tak to ne.“

Před lety se Mareš dostal do povědomí široké veřejnosti jako ten moderátor, který oblékal kožichy či transparentní pláštěnky, nyní je známý svou slabostí pro luxus. „Když někdy slyším, že nějaká celebrita navrhovala kolekci, nebo se na tom podílela, tak se tomu směju. To je samozřejmě nesmysl,“ rezolutně prohlašuje někdejší král kožichů, který je už druhou sezónu výraznou tváří typicky české značky pánské konfekce.

Reklama

Další články

Načítám